Slet din konto og dine data
Du kan til enhver tid slette din Alice-konto og de personoplysninger, vi har om dig, inde i Alice. Du behøver ikke kontakte os for at gøre det, og der er ingen ventetid — sletningen sker, så snart du bekræfter den.
1. Sådan sletter du din konto på nettet
- Log ind på Alice.
- Åbn din profilmenu, og gå til Profil.
- Vælg Personlige oplysninger.
- Rul ned til afsnittet Konto, og vælg Slet konto.
- Bekræft med Ja, slet konto i dialogen, der vises.
2. Sådan sletter du din konto i mobilappen
- Åbn Alice-appen, og log ind.
- Gå til Profil, og derefter Indstillinger.
- Vælg Konto.
- Vælg Slet konto.
- Bekræft med Ja, slet konto i dialogen, der vises.
3. Hvad bliver slettet
Sletning af din konto er permanent og kan ikke fortrydes. Vi sletter det indhold, du har oprettet i Alice — dine chats og tutor-sessioner, dine noter og dine eksamens- og øvelsessessioner — og du fjernes fra de kurser, du er medlem af. De personlige oplysninger på din konto, herunder dit navn, din e-mailadresse og de tekniske data, vi har om din enhed og din tilmelding, bliver slettet eller anonymiseret uigenkaldeligt, og du bliver logget ud på alle enheder.
4. Før du sletter
Hvis du har et betalt abonnement, der stadig kører, skal du opsige det først — en konto med et aktivt abonnement kan ikke slettes. Du kan opsige fra det samme afsnit, Konto. Alt, hvad du vil beholde, bør gemmes eller eksporteres, før du bekræfter, for vi kan ikke gendanne en konto eller dens indhold bagefter.
5. Hvis du ikke kan logge ind
Hvis du ikke længere har adgang til din konto, kan vi håndtere sletningen for dig — skriv til os fra den e-mailadresse, kontoen er registreret med, på support@alice.tech. Dine øvrige databeskyttelsesrettigheder er beskrevet i vores privatlivspolitik.
6. Kontaktoplysninger
Alice AI ApS
Højbro Plads 10,
1200 København K, Danmark
CVR-nr.: 44597144
E-mail: support@alice.tech